Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Organizare evenimente corporate
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Event Architects Agency, ofera servicii complete de organizare evenimente corporate in Iasi dar acceptam cu entuziasm orice proiect in tara sau in afara tarii.

Echipa Event Architects Agency, se mandreste cu cei 7 ani de experienta in organizarea de evenimente corporate si private.

In decursul acestor 7 ani de activitate, am organizat 840 de congrese si conferinte si aproximativ 1500 de cursuri si traininguri. Am lucrat cu companii private dar si cu institutii ale statului. Experinta noastra consta in identificarea salii de conferinte potrivite pentru fiecare eveniment, elaborarea pachetului de servicii necesar bunei desfasurari, inchirieri de echipamente, intermedierea de servicii de traducere si intepretariat, coordonarea personalului implicat in livrarea serviciilor, efectuarea rezervarilor de cazare acolo unde a fost necesar si gasirea de solutii rapide la orice situatie apare in timpul organizarii sau desfasurarii evenimentului.

Am avut privilegiul de a gestiona cu succes evenimente nationale si internationale, cu numar redus sau cu sute de participanti. Fiecare eveniment a fost un succes si feedback-ul pozitiv primit de la clienti ne-a dat curajul de a continua in acest frumos domeniu.
Din Gura in Gura